Home » България » Цитиридис тръгва на турне, отново става рапъра MC Greka

Цитиридис тръгва на турне, отново става рапъра MC Greka

Сподели новината

Николаос Цитиридис тръгва на турне в цяла България със свое комедийно шоу, а освен това ще се завърне и към позабравеното си амплоа на рапър.

Цитиридис беше гост на новата водеща на „Вечерното шоу“ на Българската национална телевизия Андреа Банда Банда. Нико сподели плановете си за бъдещето след края на телевизионната му авантюра в Би Ти Ви.

Реклама

Николаос се показа в много добра физическа форма. Разкри, че се поти сериозно във фитнеса и може да нарича себе си „нацепена варненска батка“. Цитиридис ще се върне към дните си на рапър, когато се подвизаваше с псевдонима MC Greka.

„Ще бъда барабанист“, заяви Цитиридис, като остави феновете си да се чудят, кои ще бъдат негови партньори в музикалното приключение.

Николаос се върна към първите си стъпки в телевизията. Комикът призна, че не е очаквал от Слави Трифонов да започне да се заяжда с него още преди да е влязъл за първото си шоу в Би Ти Ви.

„Ако бях на мястото на Слави, изобщо нямаше да се занимавам с някакъв си 25-годишен дебютант. Ние с него не се познавахме. Не разбирам защо Слави реши да се заяжда“, заяви Цитиридис.

Николаос открехна леко вратата и към личния си живот, като сподели, че връзката му с Боряна Братоева е започнала със съобщения в чата.

Както „България Днес“ първи писа, Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той е дал пръстен на любимата си Боряна. 

Реклама

Николаос, който вече е на 30 години, няма против да бъде млад татко. Братоева му е кака – тя е на 34.

Това е втората сериозна връзка за комика. С предишната си любов дори се бил запътил към сватба. Гъркът и въпросната му избраница се сгодили и дори започнали да търсят място за сватба. Николаос бил само на 20 години, заради което променил решението си. С годеницата му се разделили без скандали. Тя открила любовта в лицето на приятел на Николаос. Нико се съсредоточил основно върху кариерата си.

„Сега съм лудо влюбен и това продължава доста. Никога не съм очаквал, че може да ми се случи“, изповяда се ексводещият. Е, да очакваме „Горчиво и наздраве“ до края на годината.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар