in

Човек на президента попиля шефката на спецпрокуратурата

Валентина Маджарова, административен ръководител на Специализираната прокуратура:” … административният секретар на президентството (главен секретар съм на президента) Димитър Стоянов лично е поканил прокурорите в сградата на 9 юли …”. С хляб и сол съм ги поканил.

След това поканих себе си за снемане на показания в Специализираната прокуратура пак 9 юли. Не мога да поканя главния прокурор на работна среща с президента, но мога да поканя Специализираната прокуратура барабар с Бюрото за защита на Гешев (кого ли и от кого пазеше е отделен въпрос) и представители на МВР.


Нека админанистративният ръководител на Специализираната прокуратура представи на СМИ документ с който съм ги поканил защото аз мога да докажа как тази прокуратура се е “самопоканила” в Администрацията на президента.


Кой е подал исканията за обиск и изземвания? Кой съд е издал определение? Кой издаде заповед за арест на секретар и съветник? Защо бяха отнети допуски за работа с класифицирана информация? И всичко това се оказа незаконно според българския съд!
Парлама за изместване на фокуса от главното действащо лице!

Главният секретар на президента Димитър Стоянов, Фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

809e474b8 ognyan stefanov tv1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Огнян Стефанов: В най-скоро време ще проличи, че върхушката на ДПС къса с Гешев

Огнян Стефанов: В най-скоро време ще проличи, че върхушката на ДПС къса с Гешев

fed4763f1 plevneliev 111 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Плевнелиев: Не вярвам, че новото Народно събрание ще изкара пълния си мандат

Плевнелиев: Не вярвам, че новото Народно събрание ще изкара пълния си мандат