in

Човек на президента попиля шефката на спецпрокуратурата

Валентина Маджарова, административен ръководител на Специализираната прокуратура:” … административният секретар на президентството (главен секретар съм на президента) Димитър Стоянов лично е поканил прокурорите в сградата на 9 юли …”. С хляб и сол съм ги поканил.

След това поканих себе си за снемане на показания в Специализираната прокуратура пак 9 юли. Не мога да поканя главния прокурор на работна среща с президента, но мога да поканя Специализираната прокуратура барабар с Бюрото за защита на Гешев (кого ли и от кого пазеше е отделен въпрос) и представители на МВР.


Нека админанистративният ръководител на Специализираната прокуратура представи на СМИ документ с който съм ги поканил защото аз мога да докажа как тази прокуратура се е “самопоканила” в Администрацията на президента.


Кой е подал исканията за обиск и изземвания? Кой съд е издал определение? Кой издаде заповед за арест на секретар и съветник? Защо бяха отнети допуски за работа с класифицирана информация? И всичко това се оказа незаконно според българския съд!
Парлама за изместване на фокуса от главното действащо лице!

Главният секретар на президента Димитър Стоянов, Фейсбук

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

809e474b8 ognyan stefanov tv1

Огнян Стефанов: В най-скоро време ще проличи, че върхушката на ДПС къса с Гешев

fed4763f1 plevneliev 111

Плевнелиев: Не вярвам, че новото Народно събрание ще изкара пълния си мандат