Home » България » Шефът на СДВР: Столицата е безопасна

Шефът на СДВР: Столицата е безопасна

Сподели новината

„Не намирам никакъв повод за притеснение на хората. През последните 2-3 дни станаха едни чисто криминални инциденти, които на територията на столицата се случват доста често“.

Това заяви шефът на СДВР гл. комисар Любомир Николов, който дойде на протеста срещу мигрантите в София.

„Столицата е безопасна и от година на година броят на извършените престъпления на територията на София намалява, разкриваемостта се увеличава, така че искам да успокоя всички граждани на София – това е една от най-спокойните европейски столици“, посочи Николов.

Той увери, че хората, които живеят около бежанските центрове във Враждебна и Овча купел в София, могат да се чувстват спокойни. Периметърът около бежанските центрове се охранява от МВР, а вътре – от частни фирми. „Няма агресия нито от протестното шествие, нито от наша страна“, увери шефът на СДВР.

Протестът започна пред Министерството на вътрешните работи, продължи като шествие по „Патриарх Евтимий“, като за кратко блокира кръстовището с бул. „Витоша“, а после – триъгълника на властта. Той е под наслов „Вън мигрантите от София“, а организирането му започна след трите сбивания с участието на чужденци през последните дни.

Поставете оценка:
1.6

Оценка 1.6 от 13 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар