Home » България » Шок в ефира! В „Един за друг“ са сигурни, че водка се прави от целина

Шок в ефира! В „Един за друг“ са сигурни, че водка се прави от целина

Сподели новината

Шок сред зрителите докарват тази вечер участниците в „Един за друг“ с фундаментални пропуски в изкуството за правене на алкохол. Водка се прави от целина, слабата ракия, която тече последна от казана, се нарича паланка, а тръбичката, от която тече ракията от казана, се нарича лула. С тези твърдения на участниците днес могат да докарат зрителите до национален рекорд за най-много отчаяни удари по челата и въртене на очи.

Оказва се, че дамите в предаването нямат представа не само от технологията за правене на домашен алкохол, но и от какво се прави един от най-известните алкохоли в света – водката. Ивана се оказа участничката, която няма никаква идея от какво се прави водка, но обеща да се научи и да направи веднъж на любимия Иво. Срам бра и Сияна, чиито баща и дядо се изявени майстори на домашната ракия, а тя не е попила нищо от техния майсторлък. Но и тя се закани да поправи пропуските си.

Незнанието на алкохолните, а и не само на тези въпроси, донесе доста гадни наказания за участниците. Дамите трябваше да отговарят на „мъжки“ въпроси, избрани от техните кавалери. За всяка грешка мъжете получаваха силен токов удар. Но след това идваше редът им да мъстят на незнаещите си половинки и да ги заливат първо с кофа с брашно, след това с кофа вода и накрая с кофа с неизвестна зелена лепкава гадост. В резултат на това двете жени с най-много грешни отговори за вечерта – Маргарита и Михаела – трябваше да си киснат главите в кофи с оцет, за да могат да си изчистят косите от лепкавата като дъвка субстанция.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар