in

Явор Дачков: Културист шеф на НАП е несериозно

avor dachkov kulturist shef na nap e neseriozno 1

Това, което се случва досега, го правеха ГЕРБ през 2009 година, така че това не е ново. Всяка нова власт идва, започва да чисти веднага старите и старите почват да викат, че това е чистка и така нататък. Това сме го гледали 30 години.

Смешното в случая е, че аз истински се забавлявам, че вече толкова правителства се извъртяха, че сега новите, които идват, вече са участвали в предишните управления и сега например има много назначения в сегашното служебно правителство, които са работили в кабинета на Борисов 1, в кабинета на Плевнелиев, който беше регионален министър на Борисов и издигнат за президент от Борисов.

Всъщност от времето, когато Борисов беше главен секретар, там виждам една ярко име – Соня Младенова, която работеше в министерството, точно когато Борисов беше главен секретар, така че е много смешно и един приятел днес много удачно се пошегува, че всъщност изгонването на ГЕРБ прилича много на ваксинацията с първата инжекция.

Вкарват ти малко вирус от същото, от Борисов 1, за придобиеш антитела и имунитет за Борисов, да го изгониш накрая, за да не идва Борисов 4.

Така започна коментара си за ключовите рокади във властта журналистът Явор Дачков в „Пресечна точка“ по Нова Тв.

В интерес на истината шефката на НАП наистина скандално изчезна, точно когато се случи най-голямото изтичане на данни и може би е било резонно да я сменят.

Но аз се чудя, има ли някой, който мисли в сегашната власт, и не е ли по-добре преди да издигнат някого, поне да чукнат страницата на фейсбук или в Google и да видят каква снимка ще излезе. Защото днес това, което ще запомнят зрителите е, че културист е станал шеф на НАП, което звучи абсолютно несериозно и смешно.

Някой каза, че е много голям професионалист и така нататък, аз знам, че той е по-известен с културизма си и съветите си по хранителни добавки, отколкото с разследванията си в НАП, но чисто образно това е втори гаф“, каза още Явор Дачков.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

0000490251 lifestyle

ВМРО: Търсим национално помирение, то ще започне от патриотичните сили

768x

Любен Дилов: Тестостеронът от предишните избори не можа да се оттече и се прехвърли в следващите