in

Янаки Стоилов: Решението на Герджиков е изненадващо, досега е избягвал политиката

Очевидно професор Анастас Герджиков участва в битката при Дондуков 2. Според служебния правосъден министър Янаки Стоилов решението е изненадващо, защото президентът на Софийския университет досега е избягвал политиката.

Професор Герджиков е признат учен и преподавател. Сега той ще бъде съден като политик. Основната дилема за предстоящите избори е дали да се “подкрепи” премахването на сегашния порочен модел на управление или да се запази.

Всеки, който призовава за единство на партията и народа, той трябва да попита мнозинството от българските граждани дали са съгласни да се обединят с олигарсите ”, обясни пред новата телевизия Янаки Стоилов. На въпрос дали Лозан Панов е подал оставка, защото може да е кандидат за президент на “Демократична България”, Стоилов отговори:

“Той не може да го представи, защото това може да се случи още през следващата седмица. Не мисля, че Темида ще отложи гласуването. По -добре е да се бори за промяна в съдебната система преди изтичането на мандата му, но това е неговата преценка.” Стоилов увери, че в Бюрото за защита на свидетели няма напрежение или проблеми с персонала.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

d886c55abe4210f52b71393e68444206

Тома Биков: Радев губи, ГЕРБ бие за парламент и излизаме от кризата

Untitled 0

Мартин Карбовски с въпрос към проф. Герджиков- какво мисли за нощните шкафчета на Борисов