Home » България » Яна Маринова се РАЗДЕЛИЛА със сина си, сълзи напълниха очите й

Яна Маринова се РАЗДЕЛИЛА със сина си, сълзи напълниха очите й

Сподели новината

Още от малко момиче Яна Маринова мечтае да стане майка и да има син, който при това да бъде не каква да е зодия, е единствено и само овен. Това признава талантливата актриса в предаването „Търси се“. „На 9-10 г. вече знаех, че искам син и да бъде зодия овен. Ама той взе, че стана телец за един ден“, разказва Яна за своите трепети. От първите моменти, когато започва да мечтае за дете, до сбъдването на мечтата й минават по-малко от 15 г. Актрисата е само на 23, когато ражда Никола. Въпреки това само няколко години по-късно й се налага да се раздели не само с първия си съпруг Богомил, но и с Никола, който отива да живее при баща си. „Не ми беше трудно“, признава искрено Яна, обяснявайки, че е за нея това е било правилното решение, защото детето само избрало да отиде да живее с баща си. Това не къса връзката със сина й, напротив – двамата остават много близки.

Никола почти успява да разплаче майка си в ефир, когато в записаното към нея послание посочва, че са страшно близки и й има пълно доверие за всичко. 45-годишната хубавица е страшно щастлива, не само, че Никола е борбен, упорит и свестен човек, но и, че го харесва. „Веднъж в един пост във фейсбук написах, че имам щастието освен да обичам сина си и да го харесвам. Получих много коментари „Какви са тия глупости. Как така да обичаш, да харесваш“, разкрива още Маринова, която не се трогва особено от подмятанията.

Любопитните разкрития за личния живот на актрисата продължават и с това, че тя не просто харесва Майкъл Джексън, а е „болен фен“ на Краля на попа. „Телефонът ми вече 20 г. звъни с „Men in the mirror“, допълва Яна.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар