in

Янев: На кого вися на врата, кого ще потопя… Нека не влизаме в законите на физиката

94520154c8025fc4e5f48bde981a4c3f

Служебният премиер Стефан Янев не даде конкретен отговор дали ще поиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров заради спора дали Кацаров е бил хоспитализиран в „Пирогов“ през януари, предаде БНР. Вчера здравният министър повтори, че хоспитализацията му е била фалшива. Според Янев засега няма яснота за пълната информация около случая:

„Предполагам, че гледните точки трябва да се видят и да се преценят, но вие се поставете на мястото на министър Кацаров – когато имате един доклад от НЗОК, в който се казва, че болница е злоупотребила с над 1 милион обществени средства – влезте в неговите обувки и вижте какво е неговото решение“.

Стефан Янев бе помолен да коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, казани по-рано на брифинг в централата на партията, че служебният премиер „виси на врата на президента Румен Радев и ще го потопи“, премиерът каза:

„Не искам да влизам в такъв детайлен анализ, защото не съм чул за какво става въпрос. На кого вися на врата, кого ще потопя и т.н. Нека не влизаме в такава тематика, която е свързана със законите на физиката и някои други закони“.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

36406938 303

Втори мандат на президента Радев е ключов за продължаването на оздравителния за България курс.

20210719 132231

След „Магнитски“ България отново е замесена в световен скандал