in

Янев: На кого вися на врата, кого ще потопя… Нека не влизаме в законите на физиката

Служебният премиер Стефан Янев не даде конкретен отговор дали ще поиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров заради спора дали Кацаров е бил хоспитализиран в “Пирогов” през януари, предаде БНР. Вчера здравният министър повтори, че хоспитализацията му е била фалшива. Според Янев засега няма яснота за пълната информация около случая:

“Предполагам, че гледните точки трябва да се видят и да се преценят, но вие се поставете на мястото на министър Кацаров – когато имате един доклад от НЗОК, в който се казва, че болница е злоупотребила с над 1 милион обществени средства – влезте в неговите обувки и вижте какво е неговото решение”.

Стефан Янев бе помолен да коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, казани по-рано на брифинг в централата на партията, че служебният премиер “виси на врата на президента Румен Радев и ще го потопи”, премиерът каза:

“Не искам да влизам в такъв детайлен анализ, защото не съм чул за какво става въпрос. На кого вися на врата, кого ще потопя и т.н. Нека не влизаме в такава тематика, която е свързана със законите на физиката и някои други закони”.

What do you think?

26 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

36406938 303 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Втори мандат на президента Радев е ключов за продължаването на оздравителния за България курс.

Втори мандат на президента Радев е ключов за продължаването на оздравителния за България курс.

20210719 132231 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - След "Магнитски" България отново е замесена в световен скандал

След “Магнитски” България отново е замесена в световен скандал