Home » България » Бойко Рашков: Не позволихме до голяма степен да се продават гласовете на българските граждани

Бойко Рашков: Не позволихме до голяма степен да се продават гласовете на българските граждани

Сподели новината

Не позволихме до голяма степен да се продават гласовете на българските граждани. Това каза пред журналисти шефът на МВР Бойко Рашков.

„Във връзка с осигуряването на условия за честни избори на 11 юли беше създадена много добра организация, което позволи до голяма степен да елиминираме криминалния вот, който съпътстваше изборите дълги години и който позволяваше да изкривява политическата картина. Успяхме да преодолеем този порочен пример“, допълни той..

Според него действията на МВР се повлияли положително, защото гражданите активно са подавали сигнали за нарушение – с 50% повече в сравнение с 4 април.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената