Home » България » БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ…ТУКА ВЕЧЕ ТИКВАТА ЗАГАЗИ

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ…ТУКА ВЕЧЕ ТИКВАТА ЗАГАЗИ

Сподели новината

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ…ТУКА ВЕЧЕ ТИКВАТА ЗАГАЗИ…….И ЗА КАКВИ ЕКСПЕРТИ МИ ГОВОРИ……Борисов заплашва. Откровено плаши, защото още не е разбрал, че е загубил. И със заплахите предлага експертно правителство.
Борисов, кои експерти предлагаш?

Нали с помощта на твоите експерти нагазихме в тинята.
Експерти знаеш ли кои са, Борисов!
Експерт е бабата, която с твоята дневна надница живее цял месец. Експерт е онзи лекар, който вижда реално как се лекува вирус, ама твоите експерти са повече и учат лекаря.

Експерт е оня учител, който въпреки подменената история, намира начин да научи децата на истината. Експерт е онази майка, която напук на “ помощта“ от държавата, продължава да ражда и да отглежда деца. Експерт е и онзи работник, тичащ от едното работно място на другото, за да може да издържи на живота, предложен от твоите експерти.

Коментар: Цветелин Цветанов

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената