Home » България » Гешев финтира протестиращите и се срещна с Кьовеши

Гешев финтира протестиращите и се срещна с Кьовеши

Сподели новината

Обвинител номер едно на България Иван Гешев и главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши проведоха среща в Съдебната палата в София.

Българският главен прокурор вижда перспективи за успешно сътрудничество в интерес на европейските граждани между Прокуратурата на България и Европейската прокуратура по противодействие на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с ДДС, изпирането на пари, корупцията и организираната престъпност.

Но дали вижда такива персперкитиви европейската прокурорка? Под прозорците на Гешев хората от протеста са на друго мнение, което изразяват с искане на оставката му. Лаура Кьовеши не може да не е чула скандиранията.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената