Home » България » Депутат от БСП заплашван заради въпрос за областния на Хасково

Депутат от БСП заплашван заради въпрос за областния на Хасково

Сподели новината

Заплашително съобщение относно въпрос към министър-председателя относно информация за връзка на областния управител на Хасково с контрабанден внос от Турция получи народният представител от „БСП за България“ Смиляна Нитова.
Заплахата огласи заместник-председателят на групата на левицата Иван Ченчев, който от парламентарната трибуна показа скандалния sms, който завършва със закана: „Ще ви помогна на следващи избори да нямате депутат от Хасково“.
Той призова председателя на Народното събрание и президента да вземат мерки. „Тук не става дума за кохорти, г-н президент, става дума за народни представители. БСП няма да допусне което и да е длъжностно лице в държавата да заплашва народни представители, както от групата на „БСП за България“, така ще сме солидарни с всеки един, който задава въпроси, върши си работата като народен представител и се случва това“, заяви Ченчев.
На извънредното заседание на Народното събрание във вторник народният представител Смиляна Нитова попита служебния премиер Гълъб Донев какви действия ще предприе по сигнала на гражданското сдружение „Българска легия Антимафия“ за чадър от страна на областния управител за контрабанден внос на акцизни стоки. По-късно през деня областният управител на Хасково Минко Ангелов подаде оставка.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.