Home » България » Димитър Байрактаров: Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!

Димитър Байрактаров: Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!

Сподели новината

„Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!“, помните ли тази прочута реплика от приказката на Ханс Кристиан Андерсен – „Новите дрехи на царя“?
Днес стана ясно, че задкулисието съвсем се оголи! Пеевски, който прилежно бе използван от пропагандната машина на задкулисието за дежурен виновник по всичко вече е извън играта. Именно с това си престараване за отстраняване на Пеевски, задкулисието лъсна съвсем голо и на показ. То допусна и жестоката грешка да осветли и цялата си пропагандна машина и медиите, които я обслужват. Задкулисието допусна и още една грешка, то осветли и слугуващите политически формации в лицето на демократи и изправените мутри. Колкото и странно да ви звучи задкулисието допусна и още една фатална грешка, а тя е, че без да искат предупредиха президента, че му кроят постановка подобна на тази, която искаха да скроят на Слави, но не успяха и побесняха! Преди време ви уведомих за новите и старите в бардака, днес всяка моя дума се потвърди, но признавам си, че и аз не очаквах, че задкулисието ще допусне толкова много грешки за толкова кратко време! На Козяк са бесни, тъй като олигарха, който години наред покровителстваха светна като Коледна елха и грейна така, че освети и всичките си слуги! На фона на тази ярка светлина платените клакьори изтрещяха и гракнаха уплашени в един глас „Искаме правителство“! Не, не го искате вие, слуги недни, иска го вашия господар олигарх, който е поел неизпълними ангажименти и непредвидил действията на Слави, който му би як шут. Надявам се българския народ да успее да прозре кои са истинските му врагове, а те са някакви измислени формации на протеста, които протестират само когато им се плати и никога, ама никога не ги е интересувал народа! Бъдете здрави!

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената