Home » България » Илиян Василев: Славицентричната политическа система у нас току що челно се сблъска с реалността.

Илиян Василев: Славицентричната политическа система у нас току що челно се сблъска с реалността.

Сподели новината

Славицентричната политическа система у нас току що челно се сблъска с реалността. След сблъсъкът Максимус Слави продължи да настоява, че той е Слънцето и другите ще трябва да кръжат около него. Като древноримското – Или Слави, или нищо. Шегата настрана.


България плаща огромна цена заради егоцентризма и експлозивната смес от инат и неможене, които ИТН произвеждат. Така и не разбраха, че управлението е друг занаят и по-висока отговорност.
Слави бе обещал да отнеме короната на Борисов като кандидат на задкулисието, и той решавата тази задача, без изобщо да уважи надеждите, които стотици хиляди избиратели му възложиха. Нарцисцизмът му на практика го сертифицира като негоден за политика.


Действително отиваме на избори. Бягството му е опит за спасение от неминуемия провал.
Какво пък – избирателите му видяха на какво е способен – четири кандидат премиери, два кабинета и нула убедителност.
Добрата новина е, че партиите на протеста и ИТН показаха че са несъвместими величини.
Когато предупреждах, че лидерите и изявените фигури на протеста, които посещават студиото на 7/8 на практика ги легитимират като опозиционна медия, не ме чуха. Дано сега разберат тази обикновена истина.

Илиян Василев/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената