Home » България » И шефът на ГДБОП се раздели с поста си

И шефът на ГДБОП се раздели с поста си

Сподели новината

Шефът на ГДБОП Любомир Янев се раздели с поста си. Това научи Фрог нюз от негови подчинени.

Тази сутрин Янев е събрал  част от екипа и е признал, че вече не им е началник, защото е преназначен. Поискал е хората да не „скачат“ срещу неговото отстраняване, което втрещило всички.

„Никой не е имал и най-малката идея, че ще тръгне да го защитава, а той за какво си мисли“, коментираха възмутени антимафиоти. Те напомниха, че Любомир Янев е минавал за един от най-верните хора на главния прокурор Иван Гешев барабар със зам.-директора на службата Димитър Брайков.  

Твърди се дори, че преди да се отчете на министъра и главния секретар, Янев докладвал директно на Гешев. Според източниците ни  Брайков и Гешев пък станали много близки още докато двамата се засекли по столичните районни управления.

Служителите на ГДБОП са категорични, че системата на работа в службата няма да се промени, докато заместниците продължават да са на постовете си.  

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената