Home » България » Маргарита Тошева: Не можеш, драга, да скалъпиш грамотно дори няколко изречения

Маргарита Тошева: Не можеш, драга, да скалъпиш грамотно дори няколко изречения

Сподели новината

Цвета, недей да срамиш професията журналист! /Апропо, ти журналистка ли се водеше?/ Не можеш, драга, да скалъпиш грамотно дори няколко изречения!

Ясно е, че нямам предвид правописни грешки, но скъпа, просто не се пише така! Ами три пъти се връщах на първото ти изречение и пак не разбрах какво се казва в него? Започва с „при това твърдение…“ но не се разбира за какво твърдение става дума? Що се отнася до нескопосонатите ти „критики“ – ами Нинова обясни съвсем ясно защо ще държи мандата.

Ти не чу ли, не разбра ли? А пък Радев, освен че не ти е „другар“, не е обявявал предизборна кампания. Ама ти сериозно ли се гласиш да обединиш нацията? Да ти кажа искрено, няма как да ти се получи! Това май повече би се удало на Луна – народът вкупом ще се залива от смях. Всеобщата веселба ако не е обединение, здраве му кажи!

Пък и тя се кандидатира много, много преди теб! Не отнемай заветната мечта на жената, не е гот, значи!

Маргарита Тошева,фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената