Home » България » Мълчанието му не ми е проблем

Мълчанието му не ми е проблем

Сподели новината

Знам, че съм дал гласа си на сериозен, последователен, честен, почтен, интелигентен, образован и не на последно място,мъдър човек. Знам че цени хора като мен и няма да предаде гласа ми ей така, за нищо.

Умен може да е всеки. Мъдростта е друга работа. Мълчанието му не ми е проблем, защото гледах и слушах преди изборите. Защо сега не им е комфортно на някои хора, ми е ясно. Ясно ми е и защо ги притеснява тишината, смело и мъдро сновяща от към „Има такъв народ“. Всъщност, то тишина няма. Но навика да гледаш как някой говори като на събрание, те кара да искаш и другия така да се държи.

Но той е различен и не събира мисирки около себе си, на които да им каканиже безмислени дрънканици. Когато човек познат от екрана, ежедневно говори като опозиция 25 години, някак си би трябвало да ти е достатъчно, за да схванеш какви са намеренията му. Било те политически или някакви други. Но с обидата „чалгар“ и отрицанието с което си прескачал канала 25 години, сега те поставя в тъмнина и незнание.

Сами се поставят в такава ситуация. По свой избор. Те така избраха. И сега заявяват, че някой им е длъжник. И му посочват мен, избирателя му. Той ми бил длъжен, да ми даде обяснение. Не си спомням да съм си назначавал адвокат, който да ме представлява. И като четат начина ми на изразяване…дали изглеждам срамежлив или имам нужда, някой да пита от мое име, какво мисли Слави? Нямам нужда. Зная какво мисли Слави. Затова гласувах за него и партията му.

Така че драги сънародници-най-вече от администрацията-не ме намесвайте в жалките си опити за разговор, с мъдро мълчащия Слави Трифонов. Каквото имаше да казва, го каза. Толкова. А относно притеснението, че администрацията щяла да спре да работи…познавам Българския манталитет особено добре. Шефът там, винаги е някоя гад мръсна и все ще се намери някой, дори само като знак на отмъщение, да натисне копчето и да раздаде пенсиите на страхуващите се пенсионери.

А отмъстителя съм готов да го приема в редиците на новата власт под егидата на „Има такъв народ“. Защото тук е мястото на хората с потъпканите права, но с отворени сърца, души, очи и уши.

От: Стоян Б.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената