Home » България » Отмяна на събитие с Президента Румен Радев във ВВВУ“ Г Бенковски“ Долна Митрополия и заменено с други лица

Отмяна на събитие с Президента Румен Радев във ВВВУ“ Г Бенковски“ Долна Митрополия и заменено с други лица

Сподели новината

Събитието с Президента Румен Радев във ВВВУ Георги Бенковски „Долна Митрополия е отменено и заменено с министърът на отбраната Каракачанов и началникът на отбраната Емил Ефтимов.

Първоначално беше обявено, че във Висшето военновъздушно училище“Георги Бенковски“ в Долна Митрополия на 12 април ще идва Президента Румен Радев.
Организаторите обаче са решили друго и са поканили министърът на отбраната Каракачанов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.
Президента е пренебрегнат и неглижиран.
Толкова е уважението към Президента Румен Радев във Висшето военновъздушно училище…. Срамота!
Управляващите Герб са на почит.
Президента Не!

Автор: Петя Трендафилова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената