Home » България » Политологът Димитър Аврамов: Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената

Политологът Димитър Аврамов: Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената

Сподели новината

„Явно има тенденция кандидатите за политически лидери да се държат като в хаганат”, коментира политологът Димитър Аврамов в студиото на NOVA.

„Говориш как ГЕРБ са централизирали държавата, как Борисов е взимал решенията сам, а изведнъж в собствената си телевизия, игнорирайки големите медии, идваш и казваш: „Това е кабинетът!”. Когато се явяваш на парламентарни избори, се явяваш за това да се конституира парламент, да уважиш вота на хората. Когато имаш 60 депутати, как ще защитаваш работата на министъра по ромските въпроси?

Не можеш да хвърлиш един кабинет и да кажеш: „Тази лоша политическа класа!”. Последователен е в лошото си възпитание, в лошото си отношение към хората. Пожелавам успех на ИТН, но трудно може да има по-лош фалстарт. Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената”, заяви Аврамов.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената