Home » България » Стефан Гамизов: Не желаем да бъдем управлявани пак от ДПС, да ни наричат “тъпи гяури”

Стефан Гамизов: Не желаем да бъдем управлявани пак от ДПС, да ни наричат “тъпи гяури”

Сподели новината

Скъпи сънародници от ИТН, не Христо Иванов има претенции за състава на кабинета ви, който ще предлагате! Това по повод на гневните изблици на Тошко Йорданов преди малко.

Всички в съзнание в България имат тази претенция.

Не желаем да бъдем управлявани пак от ДПС, да ни наричат “тъпи гяури” (правят го редовно насаме), да ни грабят и тероризират като башибозук по време на Априлското въстание , диктатурата на Путин да паразитира и граби България, корупцията да процъфтява, а държавните грабежи да са норма.

ДПС трябва да бъдат озъптени, защото започват да създават омраза с поведението си, а ние в България не се мразим на религиозна основа. Ние в България сме едно – само нейни граждани без значени, дали се казваме Стефан или Мехмед!

Засега вие от ИТН, се явявате адвокати на ДПС и Москва, които договарят да се запази всичко от преди срещу някакви негарантирани отстъпки – малко пари за пенсии, частична съдебна реформа, някакви уж различни политики в разни държавни сфери.

Основното обаче е, че се опитвате да запазите модела “Борисов” без Борисов.

Хич не ни пука, че ще ходим на избори при това положение!

Ние не желаем от същото на царя, Борисов, ДПС и господарите им в Москва и Анкара!

Искам нормална толерантна европейска държава с равни възможност за изява на всички без корупция и злоупотреби!

Стефан Гамизов/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената