Home » България » Томислав Дончев: Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия

Томислав Дончев: Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия

Сподели новината

Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия.

Томислав Дончев от ГЕРБ демонстрира това в студиото „Здравей, България“ по Нова телевизия.

„Не можем да обвиняваме тази компания. В сравнение с нейните европейски конкуренти, енергийната й ефективност наистина е много ниска. Ако коментираме отговорността за енергийната криза-повече от 50-60% от нея се внасят. Не е правилно да се каже, че няма чиста Причина за българската криза “. „Без значение какво избирате-заключване или зелен сертификат-това по същество е палиативно решение.

Най-добрият вариант е да ги използвате през последните 4 или 5 месеца, за да постигнете по-ефективен напредък във ваксинацията. Това обаче не се случи. Ако проблемът преди няколко месеца беше липсата на адекватни ваксини-сега има достатъчно ваксини за всеки, който иска да бъде имунизиран.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената