Home » България » Филип Станев: Нека не допускаме отново премиер, дошъл на гребена на доверието, а след 12 години – спи гол до натъпкано с евра шкафче

Филип Станев: Нека не допускаме отново премиер, дошъл на гребена на доверието, а след 12 години – спи гол до натъпкано с евра шкафче

Сподели новината

Не бива никога повече да се допуска в България да имаме премиер, който да дойде на такъв гребен на общественото доверие през 2009 година и 12 години по-късно да го виждаме как спи гол до едно натъпкано с евро и злато кюлчета шкафче. И да има Мата Хари. И „Магнитски да ни опозорява пред Европа и света. Това каза за предаването „Лице в лице“ по bTV Филип Станев от „Има такъв народ“.

„Г-н Цонев ще ме прощава – наистина няма дело срещу Пеевски, той не е осъден, ама това, което американците изнесоха със санкциите по „Магнитски“ да ви прилича на финтифлюшка? САЩ да ви прилича на жълта преса?“, попита той.

„Какво означава избори до дупка? Защо в демокрация се плашим от избори? Най-доброто лекарство за една демокрация са изборите“, смята Станев.

„Ами, уважаеми избиратели, вие решете. Направете така, че да има стабилно мнозинство. Направете така, че да ма кабинет. С удоволствие ще поемем тази отговорност. Готови сме. Всичко е в ръцете на суверена. Да, време е за друго и то е всичко различно от това, което наблюдаваме до момента“, категоричен бе той.

Той посочи Слави Трифонов като пример за истински патриот. Той ще носи своята отговорност към българските граждани до край, гарантира Станев.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената