Home » България » Хаджигенов за сигнала срещу Гешев: Бойко Рашков е намерил прокурор с топки

Хаджигенов за сигнала срещу Гешев: Бойко Рашков е намерил прокурор с топки

Сподели новината

Бойко Рашков е намерил прокурор с топки. Аз съм готов да помогна за едно такова нещо. Да има обвинителен акт от три страници, но той да издържи, допълни Хаджигенов по повод обявеното от вътрешния министър, че внася сигнал срещу Иван Гешев, но този път до прокурор.

Според решение на Конституционния съд всеки прокурор има право да разследва главния.


Ще поставя пред ИТН въпроса за Гешев и Бояна. Това заяви адв. Николай Хаджигенов в предаването ЕвроДикоФ на Телевизия Евроком.


„Хората трябваше да чуят, следващите стъпки са ясни защо ВСС трябва да се реформира. Трябва да се промени модела“, посочи той.

Скоро можем и адвоката на Пеевски да срещнем някъде. Това заяви още адв. Хаджигенов. Коментарът му е по повод изтегления 10-милионен заем от ББР, който е отпуснал на фирма, близка до адвоката на Румен Гайтански.

„Те са нали крадливи копелета. Ако има 1 млрд. – те ще го вземат“, добави той.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената