Home » България » Ще има ли изчегъртване на ГЕРБ? Слави ли казва истината или неговият кандидат за премиер?!

Ще има ли изчегъртване на ГЕРБ? Слави ли казва истината или неговият кандидат за премиер?!

Сподели новината

След обещанието на кандидат -премиера, че нямало да изчегъртва, а ако се наложело – щял да го прави с консенсус, лидерът на герб веднага видя следното: -Спират да бъдат спирани крачета и то по тях спокойно ще си църцори до чекмеджето, защото те хубаво са си опекли работата и само онези двамата от Харвард им я объркаха.

– Спира се активната дейност на Бойко Рашков и като си запазят гешев и присъдружните му всс-та, хората на борисов ще си живуркат необезпокоявано, защото никой няма да ги изчегъртва.

– Спират се опитите на Янаки Стоилов да се въведе ред в съдебната система и спира всякакво опасение, че крадците ще бъдат наказани, а камо ли че ще отидат по затворите.

И като осъзна всички тези внезапни „екстри“, лидерът на шайката герб отсече, че ще си поиграе с кворума, така щото този кабинет и особено, този премиер да „минат“ в парламента.

Така де, ще се оттеглят необезпокоявани и неизчегъртвани и ненаказани и ще се престроят за да могат да се явят отново на избори след няколко месеца.

Пак припомням, изчегъртване ни обеща лично Слави.

Неговият кандидат -премиер го ревизира, или Слави ни е лъгал вулгарно, или нечия дълга ръка смени тона на песента???

Диана Дамянова/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената