Home » България » 4 г. по-младият от Рашков Борисов: Бех дете, когато се изявяваше като гл. прокурор

4 г. по-младият от Рашков Борисов: Бех дете, когато се изявяваше като гл. прокурор

Аз бех дете, когато той (Бойко Рашков – бел. ред.) ми се изявяваше като главен прокурор. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Добрич. Всъщност Борисов преди дни навърши 62 г. Служебният вътрешен министър Бойко Рашков пък е само 4 г. по-възрастен – на 66.

„В Германия съдът спря гласуването с машини, защото могат да бъдат манипулирани. А ние с вътрешен министър Бойко Рашков очакваме честни избори? Е няма как да стане! Да, изборите ще бъдат манипулирани, но от това да не ви пука!“, каза още Бойко Борисов.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената