Home » България » Димитър Главчев: „Има такъв народ“ подведе избирателите.

Димитър Главчев: „Има такъв народ“ подведе избирателите.

Какъв ще е изходът от политическия хаос? Решението или дублирането на същата сцена? Какви промени ще предприеме новото 45-то Народно събрание? „Гласуването по пощата определено е риск. Какво означава провеждане на експериментално гласуване на президентските избори дистанционно и по електронен път? Кога експериментът ще успее и кога няма да успее? Изглежда, че са приети поредица от такива предложения.

Ако това това е случаят с правната комисия, тогава фактите доказаха, че ние също се стремим към някаква форма на промяна в конституционализма. Той подчерта, че ако изборите бъдат отменени, служебното правителство ще продължи да бъде на власт до следващите избори.

„Най-важното е, че тя ще проведе президентски избори. Правната комисия прие предложение за разпускане на сегашната Централна избирателна комисия и президентът назначи нова комисия. В резултат президентът ще проведе изборите. Той ще я наблюдава за него. Избори „, добави Главчев.

Той твърдо вярва, че тази фундаментална промяна трябва да бъде направена поне шест месеца преди изборите. „Трифонов реагира бързо – преди да получи мандата, той каза, че веднага след като му бъде предаден, той ще върне задачата. Каква е отговорността на г-н Станислав Трифонов?

Той каза, че участва в политиката за изпълнение въпросът за референдума? „, заяви депутатът от ГЕРБ-СДС. Според него оттеглянето от програмата ИТН въвежда избирателите в заблуждение. Той допълни, че след като Трифонов се е отказал от оказаното му доверие, всички отговорности са прехвърлени на президента Румен Радев.

„Единствените хора, които участват в изборите, сме ние. Други изобщо нямат такива намерения. Ако дойдат на урните с идеята да проведат нови избори, по-добре е да се кандидатират засега. Главчев каза в интервю: „Президентът прави това. Идеята им е просто избори.

Това е контрапродуктивно за развитието на страната.“ Той добави, че единствената страна, която обединява останалите партии е ,че те се противопоставят на ГЕРБ. “ Трудно е някой да каже до какво ще доведат новите избори.

Всеки декларира, че е победител.Ако вие сте победителят, моля управлявайте. Единство и управление.“ Членове на Конгресът е абсолютен.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената