Home » България » Това е човекът който подкрепяше Президента повече от всички и не ламтеше за власт!

Това е човекът който подкрепяше Президента повече от всички и не ламтеше за власт!

Сподели новината

Това е човекът, който знае 6 езика, човекът, който водеше Народа ни през цялото време на протестите за сваляне на мутренското правителство, човекът, който подкрепяше Президента повече от всички и не ламтеше за власт !

Това е човекът на, който полицаите напръскаха очите със лютив спрей и два часа той не можеше да прогледне ! Това е човекът от когото няма да се срамуваме пред света ако бъде избран дали от народните представители, или от Президента за служебен Премиер, защото този човек е изключително честен, умен и възпитан и мога да ви гарантирам, че ако не изберем сега Проф. Велислав Минеков то това ще е най голямата ни грешка от началото на целият Преход до сега !

За да няма злонамерени приказки от различни хора, предлагам да се проведе дебат между всички, които бъдат предложени за поста Мин. Председател На Р. България, като на самият дебат ще се провери какво е езиковото ниво на всеки кандидат, външен вид на кандидата, външно политически умнения на кандидата за контактуване с лидерите на света и мн. др. умения, които кандидатите трябва да имат за да не се срамуваме както до сега, че сме българи !

Гаранцията за по добър живот на всички българи е това, че Проф. Велислав Минеков ще дава постоянен отчет за парите, които се харчат и, които Европа дава на България за подпомагане на различните сфери от живота на хората ! ТОВА Е човекът с който ще се гордеем пред света и у нас !!!

Автор: J.B.J

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената