in ,

Това е човекът който подкрепяше Президента повече от всички и не ламтеше за власт!

20210426 071005
FB IMG 1619413064384 1

Това е човекът, който знае 6 езика, човекът, който водеше Народа ни през цялото време на протестите за сваляне на мутренското правителство, човекът, който подкрепяше Президента повече от всички и не ламтеше за власт !

Това е човекът на, който полицаите напръскаха очите със лютив спрей и два часа той не можеше да прогледне ! Това е човекът от когото няма да се срамуваме пред света ако бъде избран дали от народните представители, или от Президента за служебен Премиер, защото този човек е изключително честен, умен и възпитан и мога да ви гарантирам, че ако не изберем сега Проф. Велислав Минеков то това ще е най голямата ни грешка от началото на целият Преход до сега !

За да няма злонамерени приказки от различни хора, предлагам да се проведе дебат между всички, които бъдат предложени за поста Мин. Председател На Р. България, като на самият дебат ще се провери какво е езиковото ниво на всеки кандидат, външен вид на кандидата, външно политически умнения на кандидата за контактуване с лидерите на света и мн. др. умения, които кандидатите трябва да имат за да не се срамуваме както до сега, че сме българи !

Гаранцията за по добър живот на всички българи е това, че Проф. Велислав Минеков ще дава постоянен отчет за парите, които се харчат и, които Европа дава на България за подпомагане на различните сфери от живота на хората ! ТОВА Е човекът с който ще се гордеем пред света и у нас !!!

Автор: J.B.J

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

660 476fd874177be9d2a95692f2c844de33

Bcичĸo cи имaмe, caмo читaви пoлитици нe.

received 502863767536948

Президентът Радев и върховен главнокомандващ на въоръжените сили и на българската армия достоен да получи Грамота за 6ти май.