in

Нонстоп купон: Съсипани сме, но хората имат пари! ВИДЕО

Интернет шоуто на Бойко Борисов продължи с ударна сила в съботния ден. Само за час-два преди обед той навъртя пет клипа във „Фейсбук“, които трябваше да зарадват българите колко добре ги управлява. Разбира се, основната тема бе „Успехът на България в тежките времена на пандемията“. Теренът на развихрянето бе районът на Самоков – Дупница.

Най-напред той посети завод за военна техника, който произвежда и други стоки. В статус Борисов съобщи, че от началото на пандемията фирмата е получила близо 390 хил. лв. по мярката 60/40.

С парите били запазени близо 80 работни места. А на живо мисловният му поток роди различни изречения, които в крайна сметка завършиха оптимистично:

„Тая пандемия ни се струва от години, а е само от март… Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа, Европа е в пълен локдаун… Хем не дава никакъв резултат от заболяването, хем – огромни щети за бюджетите… Важното е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Безработицата я държим. Важното е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и парА“.

Борисов каза още, че през пандемията досега чрез мерките са  дадени 1 млрд. лв. на бизнеса. И понеже самоковската фирма изнася в доста азиатски страни, Борисов се възрадва, че в Египет и Саудитска Арабия преди време го посрещнали с колите, които тъкмо сега видял.

Част от изявите на Борисов:

ИМА-НЯМА

Изяви, но телевизионни, в събота преди обед имаха и двама от подчинените на Борисов. Вицепремерът Томислав Дончев заяви, че парламентарните избори догодина ще се проведат, няма план за отлагането им. Мисли се как гласуването да не води до рискове за хората.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова пък коментира, че коледният пазар на „Славейков“ бил отложен, а този в Градската градина щял да бъде проверяван и затворен, ако не се спазват мерките.

135-ти ден на протести: Автошествие в София и блокада пред БНТ

Според нея е възможно т.нар. зелени коридори в магазините да се възстановят във варианта от пролетта: от 8.00 до 10.00 ч. влизат само възрастни хо ра, а през останалите часове достъп да имат всички; за аптеките пък да няма ограничения.

Източник: segabg.com

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

заведения

Абсурдно: Нощни заведения в София заключиха клиентите си, за да избегнат проверки от МВР и РЗИ

протестиращи

Протестиращи потрошиха офис на ГЕРБ в центъра на София (СНИМКИ)