Home » Крими » Агресивен мъж тормози цял квартал в Годеч

Агресивен мъж тормози цял квартал в Годеч

Сподели новината

Мъж тормози цял квартал в Годеч. Той влиза в чужди дворове, чупи имущество, разбива магазини и дори вади нож на полицаи. Хората, които са потърпевши на необяснимата агресия, търсят помощ от институциите. По информация на Районната прокуратура в Костинброд въпросният мъж два пъти е бил настаняван за лечение на алкохолизъм. Наскоро прекарал и два дни в психодиспансер.

Мариела Делчева наела охранителна фирма. Споделя, че през последните три седмици съседът ѝ не спирал да я тормози психически и вербално. Лиляна Милодрагова обясни, че мъжът е разбил вратата на магазина, в който тя работи. Необезпокояван взел парите от касата, една бутилка ракия и си заминал.

„Този човек е опасен за себе си, за семейството си и за околните”, твърди Борислав Миланов пред Нова ТВ. Той самият ще купи камери, които да сложи в имота си, за да са спокойни близките му. „Той е непредвидим. В един момент е спокоен, в следващия заплашва, че ще ни заколи като ярета и ще ни застреля с пушка”, допълва Борислав Миланов. По негова информация агресивният им съгражданин в момента е задържан в Костинброд.

Поставете оценка:
4

Оценка 4 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар