Home » Крими » Бургаска връзка „изплува“ в разстрела на Мартин Божанов

Бургаска връзка „изплува“ в разстрела на Мартин Божанов

Сподели новината

Бургаска интрига в дъното на смъртта на Мартин Божанов? Нова версия свързана с убийството на Нотариуса се върти сред негови познати. Това разкри safenews.bg.

“Всички гледат в погрешна посока вместо да разследват по внимателно последните активности на Божанов”, твърди източник, пожелал анонимност.

За изненада на мнозина, Мартин Божанов може да е станал жертва на сериозна интрига с известно семейство от черноморския град.

Според нея, Божанов може да е станал жертва на гореща интрига, идваща от град Бургас. Нотариуса е станал обект на отмъщение заради конфликт между влиятелни играчи от черноморския град.

Макар и публичното внимание за смъртта на Божанов да е насочено в съвсем друга посока, според запознати с последните дела на Нотариуса е много вероятно причините за смъртта му да се крият именно в Бургас.

Припомняме, че Нотариуса бе намерен мъртъв до колата си в столичния квартал „Горна баня”, след като е бе застрелян от неизвестен и до момента извършител. На този етап няма заподозрени за престъплението.

Мартин Божанов – Марто Нотариуса се прочу като първия клиент на комисията за конфискация на незаконно богатство „Кушлев”. През 2008 г. комисията му отне имущество за 430 000 лева, след като той е осъден за измама с имоти.

Скандалният измамник е забъркан в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата. Смята се дори, че чрез фалшиви документи Божанов се е домогнал и до част от авоарите на убития през 2014 г. Борислав Манджуков.

Поставете оценка:
4.3

Оценка 4.3 от 9 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар