Home » Крими » Български автомобил се замеси в полицейска гонка и стрелба в Одрин

Български автомобил се замеси в полицейска гонка и стрелба в Одрин

Сподели новината

Полицейска гонка с българин в Одрин завърши с катастрофа. Преследването започнало, след като автомобил с българска регистрация отказал да спре след подаден сигнал.

Колата е влязла в индустриалната зона на Одрин в опит да избяга от полицията. Служителите на реда откриват огън, следва и челен удар в полицейски автомобил, което слага край на преследването, съобщава bTV НОВИНИТЕ.

Водачът е бил арестуван. В колата му е открито дългоцевно оръжие, което е иззето. Проверка е установила, че той е имал 23 различни нарушения. Разследването продължава, предава Bati Експрес.

Поставете оценка:
3.6

Оценка 3.6 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар