Home » Крими » Велико Минков: Ще бъда наистина спокоен, когато ми дадат бебето

Велико Минков: Ще бъда наистина спокоен, когато ми дадат бебето

Сподели новината
Велико Минков, който се бори да бъде признат като биологичен баща на бебето на Габриела Славова, публикува прочувствен пост в социалните мрежи, предаде dariknews.bg.

Той благодари на майката на покойния Пейо, в чието убийство са обвинени Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова. Именно на нея са дадени за временно отглеждане 6-годишната дъщеря на убития и 4-месечното бебе, за което Минков твърди, че е негов син. По силата на закона, като съпруг на Габриела, убитият Пейо Пеев е официален баща на двете деца. Той обаче е имал намерение по съдебен път да признае, че Велико Минков е биологичен баща на детето, съобщи неговата адвокатка.

„Тези дни се превърнаха и във въртележка от страх, че синът ми е в ръцете на убийци – които, за съжаление, са собствените му майка и баба, после радост, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, уплаха къде е всъщност и кой се грижи за него и накрая глътка спокойствие, че се оказа в доста по-сигурни ръце, отколкото тези на собствената му майка, Габриела. Иванка Пеева, благодаря ти безкрайно за грижите, които полагаш в момента за моя невръстен син!“, написа Велико Минков във Фейсбук (запазен е оригиналният правопис бел. ред).

Мъжът отбелязва, че ще бъде наистина спокоен, когато грижите за бебето бъдат поверени на него. Той благодари за подкрепата, която е получил от приятели, познати и непознати.

„Надявам се час по-скоро да възтържествува и справедливостта чрез съда, а моят син да ми бъде поверен, като обещавам да дам всичко от себе си да израсне с по-големия си брат в живота си и да гледаме заедно безброй пъти Царя Лъв, напомняйки си, че горе от звездите ни гледа един татко лъв…“

Габриела Славова бе освободена под домашен арест преди дни с мотива, че трябва да се грижи за малкото си бебе. Самата тя обяви пред журналисти, че не знае къде се намират децата ѝ, разговаряйки с медиите през затворената врата на дома си.

Поставете оценка:
2.7

Оценка 2.7 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар