Home » Крими » ГДБОП с акция срещу наркотиците в Перник и София, има задържани

ГДБОП с акция срещу наркотиците в Перник и София, има задържани

Сподели новината

Трима са задържани при акция на ГДБОП срещу наркотиците, съобщиха от МВР, цитирани от БТА. Тя е проведена на територията на село Кладница, област Перник и София. Претърсен е имот в с. Кладница, нает от 40-годишен мъж.

Там са установени и двама столичани – на 18 и 19 години, които по първоначални данни са полагали грижи за растенията.

В едно от помещенията е намерена оранжерия със засадени 39 растения от коноп. Служителите са иззели и близо 300 грама суха, зелена листна маса марихуана.

При претърсвания на адреси, използвани от тримата, служителите на ГДБОП са намерили още 100 грама марихуана, три засадени растения и около 10 грама амфетамин.

По случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:




1.9

Оценка 1.9 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар