Home » Крими » Голям пожар край Атанасовското езеро в Бургас

Голям пожар край Атанасовското езеро в Бургас

Сподели новината
Пожар гори край Атанасовското езеро в Бургас, по пътя за Солниците. Два пожарни екипа са на място, няма опасност за сгради или хора. 

„Горят папури и сухи треви след Капаните в Морската градина посока кв. „Сарафово“, в района около Солниците. На място има два противопожарни екипа. Няма опасност за хората“, уточни пред БНТ комисар Николай Николаев, директор на РДПБЗН-Бургас.

Още: 80 пожара e имало в страната само за денонощие

Получен е и втори сигнал, че огънят заплашва Конната база, която е близост. Натам е изпратен екип от огнеборци, който обаче констатирал, че огънят е далеч и няма опасност за помещенията и животните.

Тъй като горят папури от пожарната уточниха, че има силно задимяване и висок пламък за това и са получили десетки сигнали за пожара, който се вижда отдалеч.

Още: Пожар на метри от бензиностанция в Казанлък, на място са няколко екипа пожарникари

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар