Home » Крими » Граничните власти задържаха дипломатическа кола с нелегални мигранти на „Капитан Андреево“

Граничните власти задържаха дипломатическа кола с нелегални мигранти на „Капитан Андреево“

Сподели новината

7 нелегални мигранти задържаха българските граничари на ГКПП "Капитан Андреево". По информация на "Фокус" петима от тях са от Афганистан, един е от Сирия, произходът на последния остава неуточнен към момента. Всички са мъже.

Автомобилът, в който са били открити, е бил с дипломатически номера. По неофициална информация, колата е била шофирана от виетнамец с имунитет. Според Нова телевизия зад волана е бил съпругът на виетнамския консул у нас. Той не е задържан, защото има дипломатически имунитет.

От ГД "Гранична полиция" потвърдиха за медията ни за случая на българо-турската граница. От МВР работят съвместно със Софийска районна прокуратура, като повече информация ще бъде дадена в утрешния ден.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар