Home » Крими » Да ти откраднат колата в навечерието на Националния празник 3 март в центъра на София

Да ти откраднат колата в навечерието на Националния празник 3 март в центъра на София

Сподели новината

Да ти откраднат колата в навечерието на Националния празник 3 март – звучи куриозно, но точно това се е случило на зрителка на bTV, прибрала се от Германия у нас.

Крадците, отмъкнали колата за секунди, са заснети от камера на улицата. Автомобилът е бил паркиран в централната част на София в близост до болница „Пирогов“.

„На 3 март сутринта разхождах кучето, когато видях, че колата ми липсва. Обявих я в полицията за открадната. Помолих съседите от отсрещния блок да ми дадат записите от камерите. Видя се, че е открадната в късните часове на 2 март“, обясни Таня Симеонова, собственик на автомобила.

„На записа се вижда един човек, който се завира между спрелите автомобили и поставя нещо под предната броня на колата. Отдалечава се. След това пак се приближава към това, което е поставил под колата. Маха на някой, който се придвижва в посока „Скобелев“. Хората идват, качват се в колата и потеглят. Явно са организирана група за кражба на автомобили“, допълни тя.

„До момента няма никакво развитие. Никой не ме беше потърсил. От полицията започнаха да работят в първия работен ден след празниците. До момента няма нищо установено. Никой не ме е потърсил и до момента няма нищо“, каза още Симеонова.

Автомобилът не е с българска регистрация и е застрахован в Германия. От СДВР посочиха за bTV, че работят по случая.

Поставете оценка:
3

Оценка 3 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар