Home » Крими » Две жени и двама мъже набиха пенсионер, заплашил ги с оръжие

Две жени и двама мъже набиха пенсионер, заплашил ги с оръжие

Сподели новината

Седем лица са задържани за хулигански действия в полицията в Кърджали този уикенд.

Около 20 часа в събота на улица в града възникнал конфликт между 71-годишен и четирима души в лек автомобил, от който звучала силна музика.

Свадата ескалирала след направена забележка, след което възрастният мъж нанесъл удари на част от компанията и заплашил с пистолет опонентите си.

Хората от колата – две жени и двама мъже отвърнали с агресия, нанесли удари на мъжа, а единият отнел пистолета му.

Пристигналият автопатрул задържал участниците в сбиването. Оръжието е законно притежавано, иззето е и е на съхранение в полицейското управление. По случая е започната проверка за хулиганство.

След друг скандал на пътя на 29 март в Кърджали двама мъже са задържани в управлението в града. По първоначални данни конфликтът възникнал заради нарушение и били разменени удари.

По случая е образувана проверка, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар