Home » Крими » Доц. Стойчев за убийството на Пейо Пеев: Майката може да поеме вината, без да е извършила цялото престъпление

Доц. Стойчев за убийството на Пейо Пеев: Майката може да поеме вината, без да е извършила цялото престъпление

Сподели новината

В случая с убийството на Пейо Пеев става дума за организирано престъпление. Майката може да поеме вината, без да е извършила цялото деяние. И двете жени имат психологични проблеми, може да е междуличностно разстройство. Това каза за „Твоят ден“ доц. Неделчо Стойчев, криминален психолог и бивш директор на Академията на МВР.

„Нагласите на двете жени са насочени изключително негативно към мъжката част на човечеството. Може би имат мнението, че мъжете са донори, които нямат значение за функциониране на семейството и междуличностните отношения“, посочи той.

Според него вероятно Пеев е бил упояван, а така се получава отговор на въпроса как са успели да надделеят над него. „Това е поредното убийство, свързано с функционирането на определен патологичен семеен модел, включващ майката, дъщерята и децата. Може да се допусне хипотеза, че въпреки оставените следи в колата, по-малко вероятно ми се струва да е извършено там убийството. Изглежда ми инсценировка, а жертвата да е убита на друго място“, предположи доц. Стойчев.

Поставете оценка:
4

Оценка 4 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар