Home » Крими » Задигнаха над 1000 литра дизелово гориво от турски ТИР. Шофьорът спрял за почивка в Монтанско

Задигнаха над 1000 литра дизелово гориво от турски ТИР. Шофьорът спрял за почивка в Монтанско

Сподели новината

Неизвестни са източили 1200 литра дизелово гориво от резервоарите на тежкотоварен камион „Мерцедес Актрос“ с турска регистрация, докато шофьорът почивал на отбивка по главен път Е-79 до село Винище в община Монтана.

Това обявиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Кражбата е станала между 3:00 и 10:00 часа в местността Сухата чешма в землището на селото. С помощта на техническо средство крадците отворили всичките резервоари на камиона и прикаченото ремарке и ги изпразнили, докато шофьорът спял в кабината.

По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство по член 195 от НК.

От полицейската дирекция в Монтана уточняват, че това е третата кражба на същото място от началото на ноември 2023 година. При предишните също са били източени големи количества дизелово гориво, като във втория случай полицията получи сигнал от преминаващ по шосето шофьор и задържа след преследване в близката гора през нощта двама души. Техният автомобил, пълен с туби с гориво, е иззет, а те са задържани за денонощие в полицейския арест.

Поставете оценка:
2.3

Оценка 2.3 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар