Home » Крими » Закопчаха „ало“ измамник в Старозагорско

Закопчаха „ало“ измамник в Старозагорско

Сподели новината

81-годишна жена от казанлъшкото село Овощник стана поредната жертва на телефонна измама. Мъжът, участващ в престъплението е заловен от полицията, за да се случи това се намесва кметът на селото, разказа „Нова телевизия“.

„Обадили са се на жената, представяйки се за нейния внук. Разговорът е бил много дълъг, най-вероятно, за да не може да провери информацията с нейни роднини”, заяви кметът на село Овощник Дамян Цанев.

Кметът посочва, че успяват бързо да реагират, заедно с представителя на МВР Николай Стойнев, като намират автомобила на престъпниците по видеозаписи.

Телефонният измамник е заловен на входа на Стара Загора със сумата от 1 500 лв., която е взел от възрастната дама. Той не е местен, установено е, че е помагач на измамниците.

„С времето започнахме да мислим, че телефонните измами вече са минало, но уви не е така. Миналата седмица жена, която няколко пъти е била подлъгвана с такъв тип измама и лично аз съм говорил с нея, беше измамена”, казва Цанев.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар