Home » Крими » Зверски убита млада майка, търсят извършителите. За информация: 600 000 лева награда

Зверски убита млада майка, търсят извършителите. За информация: 600 000 лева награда

Сподели новината

Парична награда от 300 000 евро обявиха гръцките власти за всеки, който предостави данни и информация на разследващите за извършителите на грабеж и брутално убийство на 20-годишна жена, извършено във вторник, в дома й в квартал Глика Нера, Атика.

На лицата, които ще предоставят информация и данни, ще бъде осигурена анонимност, обещава полицията.

Говорителят на гръцкото МВР Теодорос Хронопулос в изявление подчерта, че „такова варварство е рядкост за нашата страна“.

В същото време той добави, че специален екип от служители на Дирекцията за сигурност в Атика е предприел разследване, за да открие извършителите на бруталното убийство, за които се предполага, че са чужденци.

Съпругът на убитата млада жена, който е пилот по професия, е успял да уведоми властите за зверството. Според показанията му – крадците стигнали до „варваска жестокост“, както и да насочат пистолет към 11-месечната им дъщеричка.

Убийците проникнали в къщата им през отворен прозорец, завързали мъжа, след което изтезавали съпругата му, която има и британско гражданство, за да каже къде е сейфа и парите на семейството.

От първия момент на членовете на семейството е предоставена психологическа подкрепа и медицинска помощ.

Жестокото убийство потресе южната ни съседка, като темата е водеща за всички гръцки медии.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената