Home » Крими » Изведоха известен лейтенант на Митьо Очите с белезници от жилището му

Изведоха известен лейтенант на Митьо Очите с белезници от жилището му

Сподели новината

Соченият за един от някогашните лейтенанти и приближен на несебърския бос Митьо Очите от близкото минало – Новак Купенов е бил сгащен с цял арсенал дрога. 46-годишният мъж е станал обект на наблюдение от страна на полицейските служители.

Те са действали по сигнал, че Купенов отново се е замесил в наркосредите. По информация на Флагман.бг, ченгета са нахлули в дома му в блок 50 на жк. „Славейков“, като по време на акцията в имота са намерение пакетчета метамфетамин и амфетамин, както и няколко свивки марихуана. Открити са и множество пакети и вещи с неясен произход, чието съдържание тепърва ще се установява.

Купенов е бил изведен зрелищно с белезници от жилището си. Той е криминално проявен и осъждан.

През 2007 г. Новак Купенов бе арестуван заедно с още петнадесет от нарко ОПГ-то на Димитър Желязков за разпространение на дрога. Близо година по-късно той подписа споразумение с прокуратурата и бе тикнат зад решетките за 3 години и четири месеца. В началото на 2010 г. бе пуснат предсрочно.

През 2008 г. името на Купенов нашумя, след като самият той снима и разпространи скандални порноклипчета от затвора в Бургас. В тях имаше секс между мъже-затворници, дрогиране с хероин, разговори между съкилийници за мизерията зад решетките. В един от клиповете дори бе забъркано и името на ексшефа на затвора Деян Костов.

Криминалното досие на Купенов е доста дебело.

През 2017 г. бе хванат да шофира автомобила си Мерцедес след комбинация от метамфетамин и амфетамин в жк. „Славейков“. За това престъпление, въпреки че отново сключи споразумение с държавното обвинение, получи 6-месечна ефективна присъда.

Престоят зад решетките явно не му е повлиял възпитателно и днес отново има вероятност да се върне в затвора.

Поставете оценка:

3.3

Оценка 3.3 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар