Home » Крими » Кога ще екстрадират у нас задържания в Дания за убийството в Цалапица

Кога ще екстрадират у нас задържания в Дания за убийството в Цалапица

Сподели новината

Издирваният за убийството на Димитър Малинов от Цалапица Рангел Бизюрев е бил задържан. Това се е случило в малък провинциален град в Дания, където той започнал работа във фирма за почистване на стъкла. Арестът му бил планиран от българските и датските полицаи още в понеделник, уточни „Нова телевизия“.

В ефира на „Здравей, България” майката на убития коментира новината за задържането на Рангел. „Все още не го вярвам, докато той не дойде тук в България”, каза Атанаска Бакалова. Властите ѝ показали дори снимка, направена по време на ареста, на която обвиняемият е с белезници. Бизюрев направил опит да избяга.

По думите на почернената майка соченият за убиец е напълнял, което означавало, че някой му е помагал с пари. „За мен те са укриватели”, категорична е тя. „Казаха, че ще го екстрадират в най-скоро време, но не уточниха точно кога”, посочи Атанаска Бакалова. Справедливото наказание, според нея, е доживотен затвор без право на замяна за всички участници в престъплението, включително помагачите на убиеца.

Поставете оценка:
4.3

Оценка 4.3 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар