Home » Крими » Крадци са нахлули в дома на Боби Михайлов

Крадци са нахлули в дома на Боби Михайлов

Сподели новината

Бандити нахлуха в дома на Борислав Михайлов часове след конгреса на БФС. От МВР потвърдиха, че има сигнал за вечерта в петък срещу събота. Информацията е, че няма взети предмети от дома на бившия президент на БФС. Властите твърдят, че може и да става въпрос за сплашване. До ранни зори в дома на Михайлов в Драгалевци е имало органи на реда.

Източници от МВР твърдят, че в различни заведения в София героят от САЩ’94 е бил заплашван и атакуван от недоволни фенове. Но до физическа саморазправа не се е стигнало, предава вестник „Труд“.

Оставката на Михайлов на конгреса на БФС беше приета. В последните години бившият вратар се превърна в една от най-мразените фигури в България. Боби отказваше да се показва по медиите с изключение на много малко изяви, на които не позволяваше да му се задават въпроси.

Поставете оценка:
4.6

Оценка 4.6 от 29 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар