Home » Крими » Кражба,която завършва фатално
166497437 787430358626191 8963748402039508413 n - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кражба,която завършва фатално

Кражба,която завършва фатално

В южноиталианския град Неапол полицията разследва смъртта на двама мъже,за които се твърди,че са откраднали луксозен часовник от млад мъж. Прокуратурата разследва предполагаемо умишлено убийство,писа агенция Анса.

Твърди се ,че в петък вечерта двамата предполагаеми крадци са заплашили с пистолет и принудили млад мъж да им даде луксозния си часовник,пише “Corriere della Sera”. Също така се твърди,че са се опитали да избягат,единия със скутер,а другия е взел колата на обрания младеж,след което при катастрофа загиват на място. Според първоначални разследвания е вероятно сблъсък между двете превозни средства.

Младият мъж се появи при карабинерите в петък вечерта и заяви, че часовникът и колата му са откраднати, така че той не е шофьор на инцидента. Според съобщения в медиите разследващите все още оценяват изображения от камери за наблюдение и изявления на свидетели.

2021-03-29
x

Check Also

Бойко Рашков: Няма да започнем война, армията ще се присъедини само когато имиграционният натиск се увеличи

Поради политическия процес в Афганистан много граждани на Афганистан се обръщат към Турция с цел ...