Home » Крими » Кървав семеен скандал в ромско семейство остави три трупа (Обновена)

Кървав семеен скандал в ромско семейство остави три трупа (Обновена)

Сподели новината

Кървава свада се е разиграла в пловдивското село Маноле. Според предварителната информация зет е убил тъщата и тъста си. Това се е случило след семеен скандал в ромско семейство. Това съобщи plovdiv24.bg.

По непотвърдена информация зетят е ранил и сина на убитите. Престъпленията са извършени с огнестрелно оръжие. След убийствата зетят се е барикадирал в жилището и се е самоубил.

Преди минути от прокуратурата и МВР изнесоха официална информация какво точно се е случило.

През нощта, малко след полунощ, е получен сигнал на телефон 112. Касае се за убийство на две лица, трето е простреляно, след което извършителят се самоубива.

Всички гореспоменати лица са били в близки семейни отношения. Поводът е заради влошени семейни отношения. Извършени са всички неотложни действия по разследването и няколко огледа. Иззето е оръжието на престъплението, което е незаконно – пушка. Състоянието на пострадалия към момента е стабилно.

Убитите са родителите на съпругата – на 61 и 57 години, простреляният е неин брат на 36 години. Извършителят е на около 40 години.

Сигналът е подаден от жена, която е съобщила, че нейният съпруг е убил майка ѝ и баща ѝ. В имота е имало и други хора – възрастна жена в инвалидно състояние и деца.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар