Home » Крими » Месец след убийството на Алексей Петров: МВР все още няма заподозрян

Месец след убийството на Алексей Петров: МВР все още няма заподозрян

Все още няма заподозрян за убийството на Алексей Петров, но се надяваме, че скоро ще има резултат, който да покаже кой и по какъв начин е поръчал и извършил това убийство. Това коментира в Елхово пред журналисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, цитиран от БТА.

Бизнесменът бе застрелян с пушка в столичния квартал „Драгалевци“, на пътя, който води към хижа „Алеко“. Сигналът за стрелбата бе получен в МВР в 12.20 ч. на 16 август. При стрелбата пострада 48-годишна жена, която е била с него. Седмица след покушението от вътрешното ведомство очертаха водещите версии – отмъщение или дългове, издирването на извършителите и поръчителите продължава.

Две огнестрелни рани – в тялото и в главата – са причинили смъртта на 61-годишния Алексей Петров. По бизнесмена е стреляно с автоматично оръжие със специални боеприпаси – патрони с хидрошоков ефект. Това показват резултатите от съдебномедицинската експертиза.

„Днес, мисля се навършва точно един месец от убийството на Алексей Петров. Работят много активно много служители. Има много факти и обстоятелства, които ежедневно излизат, но всички те следва да бъдат проверявани, каза още Стоянов.

Относно предстоящите на 29 октомври местни избори министър Стоянов заяви, че е пресилено да се говори за масови акции, а МВР ще си върши работата където и както трябва: „Ще има масови акции там, където има съответната информация за евентуално подготвени нарушения на изборното законодателство. Всички сигнали, които получим, било то оперативни, било на ниво преписки и досъдебни производства, ще бъдат отработвани успоредно с прокуратурата“. 

ОЩЕ: Близък до Алексей Петров: Алексей Петров играеше много роли, опитваха се да му откраднат бизнеса 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Хакерска атака срина приложения за онлайн банкиране у нас

Намалиха тройно паричната гаранция на Васил Божков

С чук и секач дядо се опита да открадне жп инфраструктура в Пловдив

Заплашиха с нож 15-годишно момче на спирка в София

Направи опасна маневра и насочи пистолет: Шофьор заплаши семейство в Бургас

Обрат: Не откриха виновник за смъртта на пилота, разбил се с МиГ-29 край Шабла

Мъжът, който преби и острига жена си, не признава вината си

„Забраняваше ми всичко, посягаше на майка си и сестра си“: Проговори приятелката на прокурорския син Васил Михайлов

Мъж и 4-годишно дете загинаха след катастрофа между кола и влак на жп прелез

Отцепиха района: Мъж се барикадира в Атина

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар