Home » Крими » Мистерията около изчезването на Ивана от Дупница продължава

Мистерията около изчезването на Ивана от Дупница продължава

Сподели новината

Къде изчезна Ивана от Дупница? Вече трета седмица всички се питат това, защото от 17-годишното момиче продължава да няма никаква следа. Издирването премина през няколко етапа, но напредък до момента няма, или поне за такъв полицията не съобщава. Какво се знае до момента разказва Антон Чавдаров.

Датата е 22 февруари. Ивана е на училище. Държи се странно, размахва блистери с парацетамол и твърди, че е болна. Преди края на петия час излиза от час и си тръгва. Телефонът си оставя при класния ръководител. Не се обажда на никого и започва издирване.

2 дни след изчезването на Ивана, на главен път Е79 е открито нейното яке. Обучените кучета обаче не хващат следа. Родителите на момичето за първи път се появяват, за да обявят, че Ивана е избягала заради забележка в училище. Десетки доброволци и служители на различни институции се включват в издирването. Напредък обаче няма, уточнява Нова телевизия.

„Вечерите са студени, а момичето е леко облечено. Според мен не може да издържи толкова време навън”, Велимир Иванов от Горското стопанство в Дупница.

На четвъртия ден думата взеха учителите на Ивана. Те категорично отрекоха върху момичето да е бил оказван психологически тормоз. Нещо повече – разказаха, че тя самата коренно е променила поведението си в последните месеци и се е държала арогантно с всички. Реакция от родителите обаче нямало.

„Обгрижвам децата повече от собственото си дете. Не съм спряла да я търся”, заяви Весела Владимирова, класен ръководител на Ивана.

Докато учители и родители търсеха причината за изчезването на момичето, някой смени профилната ѝ снимка в една от социалните мрежи със сърдит Мики Маус.

Две седмици след изчезването на Ивана от полицията обявиха, че прекратяват издирването на терен, но продължават търсенето с други способи. Междувременно родителите на Ивана отново призоваха за помощ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар