Home » Крими » Младата Габриела, убила мъжа си с помощта на мама, щурмувала парламента с листата на ПП

Младата Габриела, убила мъжа си с помощта на мама, щурмувала парламента с листата на ПП

Сподели новината

33 –годишната Габриела Славова, която заедно с майка си беше обвинена за умишленото убийство на 44-годишния си съпруг Пейо Пеев, се оказа лице на „Продължаваме промяната“. Тя е работила в Община Бургас – началник на отдел „Превенции и младежки политики“, пише Трибюн бг.

Младата жена е била включена и в кандидат-депутатската листа на ПП и присъства в листата на „Предприемчивите лица на промяната в Бургас“.

По първоначални данни Пейо Пеев и Габриела, които били в развод, са имали неразбирателство за попечителството над двете им деца. Това е била и причината за жестокото престъпление.

Скандалите между двамата, довели до убийството, били именно затова кой е баща на бебето.

По информация на Трибюн бг. става въпрос за депутата от 47-ото НС- Велико Минков. През 2021 година тогава народен представител от русенската листа на Промяната се отказва и напуска парламента.

Минков подава заявление ден преди обявяването на проектосъстава на коалиционния кабинет с уточнението, че мотивите му са лични и остава верен на приоритетите, които е отстоявал в предизборната кампания.

Преди минути Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова и пусна под домашен арест Габриела Славова-Пеева.

Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд.

Софийски градски съд реши мярката да се гледа при закрити врата. Защитата и прокуратурата поискаха да не бъдат изнасяни факти и обстоятелства около личния живот на двете обвиняеми.

Защитата се мотивира, че една от обвиняемите е дипломат с над 30-годишен стаж и е публична фигура. Красимира Трифонова и Габриела Пеева влязоха в съдебната зала с маски и качулки, за да прикрият лицата си, предаде БНТ.

Поставете оценка:
2.9

Оценка 2.9 от 20 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар