Home » Крими » Мъжът, който преби и острига жена си, не признава вината си

Мъжът, който преби и острига жена си, не признава вината си

Три обвинения са повдигнати срещу мъж от Свищов, който преди ден преби и острига жената, с която отскоро живее на семейни начала. За да я унижи, той дори я разходил с новата „прическа“ из града. Жертвата потърсила полицията, а униформените реагириали изключително бързо и задържали насилника.

Наблюдаващият прокурор Силвия Начкова обясни пред Нова тв., че едното е за лека телесна повреда. „Най-тежкото обвинение е за принуда в условията на домашно насилие. Предвижда се от 3 до 10 години лишаване от свобода”, обясни Начкова.

Прокурорката уточни, че причината за случилото се е ревност. „Тя има предходна връзка с друго лице. Това лице нанася телесна повреда на сегашния извършител”, обясни наблюдаващият прокурор. Мъжът поставил ултиматум на жертвата си – или ще я убие, или да я подстриже, обясни още Начкова.

28-годишният мъж вече е осъждан за престъпление против собствеността. Той не признава вината си за наказателната акция. Малтретираната жена е настанена в кризисния център във Велико Търново заедно с двете си момичета, едното от които е дъщеря на насилника. Тя има общо три деца от различни връзки, като последното, родено през юни, е настанено в приемно семейство.

Кметът на Свищов Генчо Генчев обясни, че полицията е действала изключително бързо. Преди няколко месеца насилникът и едно от децата са поискали общинско жилище. Детето било в риск и администрацията им осигурила такова. Насилникът се грижел за детето сам, добре при това, посочва кметът. Кметът уточни, че ще изчакат решенията на съда, но при всички случаи той ще трябвя да освободи жилището.

ОЩЕ: Отново домашно насилие: Мъж преби и подстрига жената си в Свищов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

„Забраняваше ми всичко, посягаше на майка си и сестра си“: Проговори приятелката на прокурорския син Васил Михайлов

Мъж и 4-годишно дете загинаха след катастрофа между кола и влак на жп прелез

Отцепиха района: Мъж се барикадира в Атина

Вътрешният министър посочи рисковите области за купуване на гласове

Вътрешният министър: Има тежък мигрантски натиск на границата, МВР има нужда от техника и хора

„Може да не е веднага“: Сарафов с указания за отнемането на колите на пияни и дрогирани шофьори

Преди местния вот: Антикорупционната комисия и ДАНС запечатаха Oбщина Омуртаг

Синът му карал пил: Баща подхвърли подкуп на полицаи в Пазарджик

Заплашвал го и му бръкнал в чантата: Тийнейджър открадна 13 лева от дете в Ново село

Петър Тодоров изпил 6 бири преди да прегази Филип, оставиха го в ареста

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар